Kotisiivous

Säännöllinen kotisiivous ylläpitää kodin perussiisteyttä ja helpottaa ihmisiä arjessa

Kotisiivous on palveluna kasvattanut suosiotaan voimakkaasti viime vuosien aikana. Nykypäivänä lapsiperheiden arki on hyvinkin kiireistä ja kotisiivoukset pystyvät tuomaan ansaittua helpotusta kiireiden keskelle. Myös ikäihmiset käyttävät kotisiivouksen palveluita helpottaakseen selviytymistään itsenäisesti arjessa. Säännöllinen kotisiivous ostetaankin yhä useampaan kotiin. 

Omassa kodissa vietetään valtaosa ajasta. Työikäiset viettävät suurimman osan ajastaan sisätiloissa, pienet lapset ja vanhukset vieläkin enemmän. Kodissa pitäisi pystyä viihtymään, lepäämään ja viettämään arjen hienoimpia hetkiä. Säännöllinen kotisiivous pitää kodin puhtaana, siistinä ja raikkaana. Sen tarkoituksena on ylläpitää kodin perussiisteyttä ja helpottaa ihmisiä arjessa. 

kotisiivous, kotisiivous hinta, kotisiivous hinnat, kotisiivo

Luosiivouksen kotisiivous tuo helpotusta vanhusten ja veteraanien arkeen ja elämiseen

kotisiivous, kotisiivous hinta, kotisiivous hinnat, kotisiivous oulu, kotisiivous kokemuksia

Kotisiivous on kulkenut Luosiivouksen palvelutarjonnassa yrityksen perustamisesta lähtien. Kotisiivouksia on tehty pääasiassa Siikajoen kunnan alueella. Nykyisin siivoustyö painottuu arvonlisäverottomaan kotisiivoukseen, jota tehdään vanhusten ja veteraanien kotona. 

Arvonlisäveroton kotisiivous on palvelu, jota tarjotaan asiakkaille, joiden toimintakyky on alentunut iän, sairauden tai muun syyn takia. Palvelun lähtökohtana on tuottaa asiakkaan arkea ja elämistä helpottavia palveluita, kuten perussiivousta ja pyykkihuoltoa ikääntyvien kodeissa ja asunnoissa.

Kotisiivous räätälöidään aina asiakaskohtaisesti

Jokaisella kotisiivouksen asiakkaalla on henkilökohtainen palvelusuunnitelma ja sopimus, jota päivitetään yhdessä omaisten kanssa aina tarvittaessa. Näin asiakaskohtainen kotisiivouksen tarve ja käyntitiheys määräytyvät kohteen tai asiakkaan toimintakyvyn tason mukaan. Toisen asiakkaan luona voidaan käydä kerran viikossa, toisen luona taas kerran kuukaudessa.

Perussiivouksessa asunnon huoneet käydään läpi. Perussiivous sisältää lattian imuroinnin ja pesun, mattojen tuuletuksen, pölyjen pyyhkimisen, keittiön kalusteiden pyyhkimisen, sekä vessan ja pesutilojen siivoamisen. Tarvittaessa myös saunan ja ikkunoiden pesu tehdään sopimuksen mukaan. Allergiakohteissa käytetään tuoksuttomia pesuaineita. 

Luosiivous tekee kotisiivoukset aina puhtailla ja laadukkailla välineillä ja aineilla, jolloin siivoustyön laatu pystytään varmistamaan. Siivous tuotetaan ihmisläheisesti ja ihmisyyttä kunnioittaen. Palvelu pyritään toteuttamaan läheisessä kontaktissa niin asiakkaan kuin omaistenkin kanssa, jolloin asiakkaat voisivat tuntea myös turvaa ja huolenpitoa.

Luosiivous toteuttaa kotisiivoukset pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla!

Luosiivous toteuttaa kotisiivoukset pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla!

Luosiivous on paikallinen perheyritys, jonka toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen. Kotisiivoukset tehdään aina huolellisesti ja tarkasti kohteesta riippumatta. Työssämme korostuu pitkä kokemus, ammattitaito ja erityisen puhdas työnjälki.

Luosiivouksen kotisiivous on laadukas ja luotettava palvelu, joka vapauttaa resurssejasi muuhun elämään! Meidän kauttamme onnistuu myös ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmanvaihdon säätö, joiden säännöllinen tekeminen vaikuttavat oleellisesti sisäilman laatuun ja terveelliseen elämään!