Soodapuhallus

Soodapuhallus poistaa likaa ja pinnoitteita tehokkaasti, hellävaraisesti ja ympäristöystävällisesti

Soodapuhallus on tehokas, hellävarainen ja ympäristöystävällinen menetelmä poistaa käsiteltävältä pinnalta monenlaista likaa ja pinnoitteita. Se tarjoaa mahdollisuuden puhdistaa niin kiinteistöjen julkisivuja, graffitteja, palojälkiä, autojen koreja kuin veneiden pohjiakin. Puhdistuksessa käytettävä sooda on vesiliukoinen ja luontoon hajoava puhdistusaine. 

Soodapuhallus on ihmisille ja ympäristölle turvallinen puhdistusmenetelmä, joka ei kuluta, hio tai hankaa. Näin soodapuhallusta voidaan käyttää myös herkemmillä pinnoilla, joita perinteinen hiominen voisi vahingoittaa. 

Soodapuhallus, soodapuhallus hinta, soodapuhallus oulu, hiekkapuhallus, hiekkapuhallus hinta, hiekkapuhallus oulu, lasikuulapuhallus, lasimurskapuhallus, lasipuhallus

Soodapuhallus ei lämmitä, väännä tai vahingoita puhdistettavaa pintaa

Soodapuhallus

Soodapuhallus perustuu menetelmänä soodakiteen pehmeään rakenteeseen. Puhallussooda on karkeudeltaan vain hieman puuterinomaista talkkia kovempi. Mohsin kovuuteen perustuvassa luokittelussa timantin arvo on 10 ja talkin 1. Soodan arvo on tällä asteikolla 2,4.  

Puhallussooda on ruokasoodan kaltaista, mutta hieman karkeampaa ja siitä on poistettu hienoin osa pölyämisen estämiseksi. Soodaa on saatavilla eri karkeusasteilla puhdistettavan pinnan mukaan, jolloin hienointa karkeutta voidaan käyttää herkimmille pinnoille, kuten puulle tai vanhalle hirrelle.

Soodalla puhaltamisen ideana on ilman ja soodan seos, joka suihkutetaan käsiteltävään pintaan 3–10 baarin paineella. Soodakiteet räjähtävät osuessaan kappaleen pintaan ja tästä syntyvä energia irrottaa halutut liat ja pinnoitteet. Soodakiteiden räjähtämisestä huolimatta, soodapuhallus on erittäin hellävarainen ja puhdistettava pinta ei kuumene. Näin kuumuudesta aiheutuvaa vääntymistä ei pääse tapahtumaan. 

Soodapuhallus on mainio keino puhdistaa autot, veneet tai julkisivun graffitit

Soodapuhallus soveltuu mainiosti autojen, moottoripyörien ja muiden ajoneuvojen pintojen puhdistamiseen. Maalit, alusmassat, pakkelit, piki ja öljyyntyneet pinnat irtoavat vaivattomasti ja tehokkaasti. Auton soodapuhallus vie vain murto-osan siitä ajasta, mitä työhön kuluisi aikaa perinteisin menetelmin. 

Työn jälki on tasaisempaa, korroosiojäljet saadaan pois pintaa vahingoittamatta ja moottorin osat voidaan entistää uudenveroisiksi. Helppoutta lisää se, että puhallus voidaan tehdä irroittamatta ja vahingoittamatta auton lasi-, muovi-, kumi- ja kromiosia. 

Veneen soodapuhallus sujuu nopeasti ja vaivattomasti ilman päivien mittaista puuduttavaa hiontaa. Puu-, lasikuitu-, alumiini- tai teräsveneistä voidaan poistaa maalit, lakat, käsittelyaineet ja levät pohjamateriaalia vahingoittamatta. 

Soodapuhallus soveltuu erinomaisesti talojen ulkopintojen puhdistuksiin, seinämaalin poistoon tai likaisten ja käyttökelvottomien vesikaivojen puhdistukseen. Soodalla voidaan puhdistaa helposti ja tehokkaasti graffitteja tai palovahinkojen jälkiä sisätiloissa. Hirsiseinän soodapuhallus onnistuu myös vaivattomasti. Maalipinnat ja home poistuvat, eikä alkuperäiseen pintaan tule lainkaan jälkiä. 

Soodapuhallus on mainio keino puhdistaa autot, veneet tai julkisivun graffitit

Luosiivous tekee soodapuhallukset laadukkaina kokonaisratkaisuina kohteesta riippumatta

Luosiivouksen soodapuhallus onnistuu laadukkaana kokonaisratkaisuna kohteesta riippumatta

Luosiivous on tehnyt lukuisia soodapuhalluksia isoihinkin kohteisiin niin laajojen graffittipintojen puhdistuksessa Oulun Energialle kuin SSAB:n eli entisen Rautaruukin koksaamollakin. Luosiivouksen käyttämät Nordblast-soodapuhalluslaitteet ja -hiekkapuhalluslaitteet edustavat laadultaan alansa parhaimmistoa. Luosiivouksen kautta onnistuu myös kohteesta riippuen lasikuulapuhallus, oktomurskepuhallus tai perinteinen hiekkapuhallus. 

Lasikuulapuhallus sopii erityisesti tarkkuutta vaativiin kohteisiin ja se on hellävaraisempi kuin hiekkapuhallus. Lasimurkapuhallus puhdistaa lian ja ruosteen tehokkaasti mutta hellävaraisesti erityisesti kevytmetalleista, alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä. Lasikuulapuhallus jättää mattapinnan, joka on hyvä pohja maalaamiselle. 

Hiekkapuhallus on taas käytännöllinen pohjakäsittelynä ja pinnanpuhdistuksena maalaamista varten. Hiekkapuhallus muotoilee ja silottaa kovia pintoja kiinteiden hiukkasten ja paineilman avulla. 

Luosiivous tekee sooda- ja muut puhallukset pääsääntöisesti yrityksen tiloissa Luohualla. Työ tehdään rautaisella ammattitaidolla ja asiantuntemuksella alusta loppuun.  

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää! Voit olla varma, että Luosiivouksen soodapuhalluksen hinta on kilpailukykyinen!