Kokemuksia

Luosiivous on puhdistanut yli 2000 omakotitalon ja 400 asunto-osakeyhtiön ilmanvaihtokanavat.

Kiitokset hyvästä työstä. Kylläpä alkoi ilma vaihtumaan meidän talossa aivan eri tavalla kuin ennen puhdistusta. 

Mika Karppinen

Luosiivouksen ”pojat” puhdisti meidän ilmanvaihtokanavat. Kyllä nyt on helppo hengittää ja eron todella huomaa. Suosittelen lämpimästi. 

Asseri Pitkälä

Suosittelen ilmanvaihtokanavien puhdistusta. Todella hyvää ja huolellista työskentelyä.

Pirkka Martikainen

Hyvää ja ammattitaitoista työnjälkeä. Kiitos!

Kari Vihonen

Luosiivous teki hyvää ja huolellista työtä. Siistivät työnjäljetkin hyvin. Meillä oli ilmanvaihdon säädöt pielessä, mutta ilmanvaihtokanavien puhdistuksen jälkeen saatiin nekin säädettyä kerralla kuntoon. Suosittelen!

Jussi Tahkola

Mielestäni ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmanvaihtokoneen tarkastus ja huolto sekä ilmanvaihdon säätö tehtiin ammattitaidolla ja huolella. Sain seurata työskentelyä ja minulle kerrottiin koko ajan työn eteneminen. Talon ilmanvaihto ja ilmanlaatu paranivat selvästi. Suosittelen.

Pertti Pelkonen

Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmanvaihdon säätö sujuivat hyvin. Aiemmin haitanneet ongelmat ilmamäärien säädöissä saatiin kerralla kuntoon. Mukavat puhdistajat jaksoivat työn ohessa vastailla kysymyksiin ilmanvaihtoon liittyen. Luosiivous vei lopuksi pölyt mennessään ja ilmanvaihtoventtiilitkin muuttuivat takaisin valkoisiksi. Voin suositella!

Jukka Koskela

Luosiivouksen ilmanvaihtokanavien puhdistus hoitui ystävällisesti, ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Huoneilma raikastui selvästi ja talo jäi työn jälkeen siistiin kuntoon. 

Kirsi Heikkilä

Asiallinen, asiantunteva ja reipas palvelu.

Esa Lohi

Ilmanvaihtokanavien puhdistus hoitui suunnitellusti, jouhevasti ja ajallaan. 

T.L.