Kokemuksia

Luosiivous on puhdistanut yli 2000 omakotitalon ja 400 asunto-osakeyhtiön ilmanvaihtokanavat.

Luosiivous teki hyvää ja huolellista työtä. Siistivät työnjäljetkin hyvin. Meillä oli ilmanvaihdon säädöt pielessä, mutta ilmanvaihtokanavien puhdistuksen jälkeen saatiin nekin säädettyä kerralla kuntoon. Suosittelen!

Jussi Tahkola

Mestarit työn touhuissa. Äijille isot kiitokset omasta, sekä taloyhtiömme puolesta. Kaikki toimi ihan viimisen päälle erinomaisesti ja olemme todella tyytyväisiä palveluunne. Infositte asukkaita todella hyvin urakasta, aikataulu piti ihan 100%:sti ja työnjälki oli aivan erinomaista.

Asukkailta tuli myöskin palautetta minulle, että olipa erittäin fiksuja ja asiallisia asentajia. Huomasi myöskin, että nyt on ammattitaitoiset miehet asialla, kun kertoivat ja perustelivat hyvin mitä tekevät ja miten tekevät jne. Jatkakaa samaan malliin, teitä on helppo suositella kaikille. Kiitos!

Kari Yli-Suvanto, As Oy Oulunsalon Salonhovi, Oulunsalo.

Olemme todella kiitollisia teidän tekemästä työstä! Ystävällinen palvelu ja sovitut sopimukset pitäneet. Työ sujui ripeästi. Tulemme käyttämään jatkossakin Luosiivouksen palveluja. Suosittelen tätä firmaa!

Rauha Kinnunen, hallituksen puheenjohtaja, As Oy Merivaahtera, Oulu.

Mielestäni ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmanvaihtokoneen tarkastus ja huolto sekä ilmanvaihdon säätö tehtiin ammattitaidolla ja huolella. Sain seurata työskentelyä ja minulle kerrottiin koko ajan työn eteneminen. Talon ilmanvaihto ja ilmanlaatu paranivat selvästi. Suosittelen.

Pertti Pelkonen

Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmanvaihdon säätö sujuivat hyvin. Aiemmin haitanneet ongelmat ilmamäärien säädöissä saatiin kerralla kuntoon. Mukavat puhdistajat jaksoivat työn ohessa vastailla kysymyksiin ilmanvaihtoon liittyen. Luosiivous vei lopuksi pölyt mennessään ja ilmanvaihtoventtiilitkin muuttuivat takaisin valkoisiksi. Voin suositella!

Jukka Koskela

Luosiivouksen ilmanvaihtokanavien puhdistus hoitui ystävällisesti, ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Huoneilma raikastui selvästi ja talo jäi työn jälkeen siistiin kuntoon. 

Kirsi Heikkilä

Kiitokset hyvästä työstä. Kylläpä alkoi ilma vaihtumaan meidän talossa aivan eri tavalla kuin ennen puhdistusta. 

Mika Karppinen

Luosiivouksen ”pojat” puhdisti meidän ilmanvaihtokanavat. Kyllä nyt on helppo hengittää ja eron todella huomaa. Suosittelen lämpimästi. 

Asseri Pitkälä

Suosittelen ilmanvaihtokanavien puhdistusta. Todella hyvää ja huolellista työskentelyä.

Pirkka Martikainen

Vahva suositus! Tekevät työtä hyvällä asenteella ja asiakaspalvelulla!

Pekka Poukkula

Asiallinen, asiantunteva ja reipas palvelu.

Esa Lohi

Ilmanvaihtokanavien puhdistus sujui mallikkaasti. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu.

Ville Mursu

Ilmanvaihtokanavien puhdistus hoitui suunnitellusti, jouhevasti ja ajallaan. 

T.L.

Hyvää ja ammattitaitoista työnjälkeä. Kiitos!

Kari Vihonen