Yritys

Luosiivous on perheyritys, jonka arvot pohjautuvat rehelliseen ja laadukkaaseen työhön

Luosiivous on perheyritys, joka on keskittynyt omakotitalojen, taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen ilmanvaihtokanavien puhdistukseen sekä ilmanvaihdon mittaamiseen ja säätämiseen. Yritys toimii koko Pohjois-pohjanmaan alueella. Yrityksen päämarkkina-alue on Oulu ja sen ympäristökunnat. 

Luosiivouksen erikoisalaa ovat myös soodapuhallus, lasimurskapuhallus ja hiekkapuhallus, joita tehdään pääasiassa yrityksen tiloissa Luohualla. Luosiivous toteuttaa ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja soodapuhallukset kivenkovalla ammattitaidolla ja yli 10 vuoden kokemuksella!

Luosiivous on perheyritys, jonka arvot pohjautuvat rehelliseen ja laadukkaaseen työhön

Luosiivouksen juuret lähtevät Siikajoen Luohualta

Luosiivouksen juuret lähtevät Siikajoen Luohualta

Luosiivouksen tarina lähtee liikkeelle Siikajoen Luohualta. Vuoden 2010 keväällä yritys perustettiin tarjoamaan kotisiivouksia Siikajoen kunnan alueella. Luosiivouksen nimellä on näin vahva side idylliseen Luohuan maalaismaisemaan. Nykyisin kotisiivous painottuu arvonlisäverottomaan siivoukseen, jota tehdään pääasiassa vanhusten ja veteraanien kotona.  

Yrityksen toiminta lähti laajenemään vuoden 2010 syksyllä, kun yrittäjäperheen poika valmistui ilmanvaihtoasentajaksi. Siitä lähtien ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmanvaihdon mittaus ja säätö ovat kulkeneet yhä kasvavassa määrin yrityksen mukana. Tehokas ja luonnonmukainen soodapuhallus tuli toimintaan mukaan pari vuotta myöhemmin. 

Ilmanvaihtokanavien puhdistus tehdään rautaisella ammattitaidolla ja asiantuntemuksella

Ilmanvaihtokanavien puhdistus on muodostunut Luosiivouksen päätoimialaksi toiminnan alusta alkaen. Luosiivous tekee ilmanvaihtokanavien puhdistuksia niin omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin, rivitaloihin, kerrostaloihin kuin muihinkin kiinteistöihin. Asiakkaina ovat niin omakotitalojen omistajat, taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot, yritykset kuin kunnat ja kaupungitkin. 

Luosiivous on puhdistanut yli 2000 omakotitalon, lähes 400 asunto-osakeyhtiön ja lukuisten muiden kiinteistöjen ilmanvaihtokanavat samalla tinkimättömällä toimintatavalla. Luosiivouksen reilun kymmenen vuoden kokemus, ammattitaito ja asiantuntemus näkyvät kohteissa laadukkaana työnjälkenä ja korkeana asiakastyytyväisyytenä. 

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksessa käytämme kotimaisia ja korkealuokkaisia AirPowerin puhdistuslaitteita, jotka ovat EU-direktiivien mukaisia laitteita ammattimaiseen ja vaativaan käyttöön. 

Ilmanvaihdon mittaukseen ja säätöön käytämme laadukasta Alnor Loflo Balometer -mittalaitetta, joka mahdollistaa ilmanvaihdon tarkat säädöt. Käytössämme on myös Testo 512 -paine-eromittari, jolla voidaan mitata tarkasti ulko- ja sisäilman välistä paine-eroa rakennuksen vaipan läpi.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus tehdään rautaisella ammattitaidolla ja asiantuntemuksella

Luosiivous haluaa toimia asiakaslähtöisesti ja tarjota laadukkaita kokonaisratkaisuja

Luosiivous haluaa toimia asiakaslähtöisesti ja tarjota laadukkaita kokonaisratkaisuja

Paikallisena perheyrityksenä Luosiivous pystyy toimimaan ketterästi, erottumaan kilpailijoista ja olemaan kilpailukykyinen. Tavoitteenamme on toimia aina asiakaslähtöisesti ja tarjota asiakkaalle helppo ja laadukas ratkaisu alusta loppuun. 

Yrityksen arvot pohjautuvat rehellisyyteen, luotettavuuteen ja laadukkaaseen työnjälkeen. Ammattitaitoiset ja asiantuntevat työntekijät tekevät työtä korkealla ammattiylpeydellä. Näin meillä on tyytyväisiä pitkäaikaisiakin asiakkaita, jotka ovat suositelleet meitä myös muille. Positiivinen palaute ruokkii työtämme ja antaa mahdollisuuden palvella asiakkaita entistäkin paremmin.