Ilmanvaihtokanavien puhdistus Oulu – paikalliselta asiantuntijalta!

ilmanvaihtokanavien puhdistus oulu, ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta, ilmanvaihtokanavien puhdistus kokemuksia, ilmanvaihtokanavien puhdistus, omakotitalon ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmanvaihtokanavien nuohous, koneellisen ilmanvaihdon puhdistus hinta, ilmanvaihtokanavat, ilmanvaihtokoneen suodattimet, ilmanvaihdon suodattimet, ilmanvaihtokanavien puhdistus kerrostalossa, painovoimaisen ilmanvaihdon puhdistus, iv-kanavien puhdistus, iv kanavien puhdistus, iv-kanavien puhdistus hinta, iv kanavien puhdistus hinta, iv-kanavien puhdistus aikaväli, iv kanavien puhdistus aikaväli, iv-kanavien puhdistus oulu, iv kanavien puhdistus oulu, ilmastointihuolto, ilmastointikanavien puhdistus hinta, ilmastointikanavien puhdistus, ilmastointikanavan puhdistus, ilmastointi puhdistus, ilmastoinnin puhdistus, ilmastointikanavien nuohous, kuinka usein ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmanvaihtokanavien puhdistusväli, ilmanvaihto, ilmanvaihdon nuohous, ilmanvaihdon puhdistus, ilmanvaihto puhdistus, ilmanvaihdon mittaus, ilmanvaihdon säätö, iv-kanavien nuohous, iv kanavien nuohous

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Oulu ja ympäristökunnat laadukkaasti ja korkealla ammattitaidolla Luosiivoukselta! Tämän päivän ihminen viettää suurimman osan ajastaan kotona ja sisätiloissa. Näin sisäilman laadulla on suora vaikutus niin asumisviihtyvyyteen, hyvinvointiin, työtehoon kuin terveyteenkin. Puhtaat ilmanvaihtokanavat saavat kodin ja asukkaat voimaan paremmin. 

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Oulu – huolehdi kodin sisäilman laadusta

Ilmanvaihtojärjestelmän tehtävänä on poistaa kodin sisäilmasta hiukkasmaisia ja kaasumaisia epäpuhtauksia ja kosteutta, sekä vastaavasti tuoda raikasta ulkoilmaa tilalle. Taloyhtiön tai omakotitalon ilmanvaihtokanavien puhdistus on ensiarvoisen tärkeää suorittaa säännöllisesti, jotta kodin sisäilma pysyy raikkaana ja terveellisenä. 

Säännöllinen iv-kanavien puhdistus vaikuttaa oleellisesti myös kiinteistön kuntoon ja ehkäisee rakenteellisten ongelmien syntymistä. Kodin lämmityksen ja ilmanvaihdon säädöillä, sekä niihin liittyvillä toimenpiteillä pienenee myös kodin energialasku. Arviolta kolmannes kiinteistön kokonaisenergiankulutuksesta syntyy ilmanvaihdon kautta.

Lämmitysenergian säästön lisäksi iv-kanavien puhdistus ennaltaehkäisee myös mahdollisia home- ja kosteusvaurioita. Ilmanvaihdon säätö viimeistelee puhdistuksen ja sillä voidaan varmistaa, että kodin jokaisessa huoneessa on juuri oikeanlaiset tulo- ja poistoilmavirrat. 

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Oulu – kuinka usein ilmanvaihtokanavien puhdistus?

Sisäilman laatu vaikuttaa jokaisen kodinomistajan arkielämään varsin suuresti. Puhdas sisäilma ja riittävä ilmanvaihto vaikuttavat oleellisesti niin asumisterveyteen kuin kiinteistön rakenteiden kuntoon. Kun omakotitalon ilmanvaihtokanavien puhdistus tehdään säännöllisin väliajoin, voi asunnon omistajalla olla levollisempi mieli. Sopiva iv-kanavien puhdistus aikaväli on noin viiden vuoden välein. Uudiskohteissa iv-kanavien puhdistus aikaväli tulisi olla enintään kaksi vuotta rakennuksen valmistumisesta. 

Ilmanvaihtokanavien puhdistusväli riippuu luonnollisesti kodin sijainnista, perheenjäsenten mahdollisista allergioista ja lemmikeistä. Jos kodin tai taloyhtiön lähiympäristössä on runsaasti liikennettä tai teollisuutta, ne lisäävät merkittävästi ulkoilmassa leijuvan pölyn ja pienhiukkasten määrää. Vilkkailla asuinalueilla, astmaatikko- ja allergiaperheissä, sekä lemmikkikodeissa ilmanvaihtokanavien nuohous kannattaakin tehdä suosituksia useammin. 

Iv-kanavien puhdistus – muista vaihtaa ilmanvaihtokoneen suodattimet!

Ilmanvaihdon toimivuus on kodin tai kiinteistön omistajan vastuulla. Varsin usein huollon tarpeeseen herätään vasta silloin, kun havaitaan sisäilmaongelmia. Erilaiset hajuhaitat, tunkkainen ilmanvaihto, pölykertymä ilmanvaihdon venttiileissä, ikkunoiden huurtuminen pakkasella ja tulisijojen huono veto ovat esimerkkejä siitä, että ilmanvaihdon puhdistus on ajankohtaista.

Kun iv-kanavien puhdistus ja ilmanvaihdon säätö tehdään säännöllisesti, osataan mahdollisiin ongelmakohtiin puuttua ajoissa ennen todellisten ongelmien ilmaantumista. Omakotitaloissa ilmanvaihtokoneen suodattimet tulisi vaihtaa vähintään kaksi kertaa vuodessa. Vilkkailla asuinalueilla tai allergiaperheissä ilmanvaihdon suodattimet kannattaa vaihtaa vielä useammin.

Hyvällä ilmanvaihdolla parannat kodin sisäilmaa, pidät kosteuden poissa rakenteista ja pidennät asuntosi käyttöikää. Hyvin toimiva ilmanvaihto ylläpitää myös kodin tai kiinteistön arvoa.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta määräytyy kohteen mukaan

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Oulu ja koko Pohjois-Pohjanmaan alue – laadukkaana kokonaisratkaisuna Luosiivoukselta! Meillä ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta määräytyy luonnollisesti rakennuksen pinta-alan, kerrosmäärän ja ilmanvaihtojärjestelmän mukaan. 

Luosiivouksella iv-kanavien puhdistus hinta sisältää niin kanavien harjauksen, ilmanvaihtoventtiilien pesun ja desinfioinnin kuin ilmanvaihtokoneen täydellisen puhdistuksen ja toiminnan tarkastuksen. Samalla ilmanvaihtokoneen suodattimet vaihdetaan. Meillä iv-kanavien puhdistus hinta pitää sisällään myös ilmanvaihdon mittauksen ja säädön, joka tehdään huippulaitteilla erityisen tarkasti mittaamalla ja säätämällä ilmamäärät kohdalleen.

Luosiivous on paikallinen perheyritys, jonka toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen. Meillä iv-kanavien puhdistus ja ilmanvaihdon mittaus ja säätö tehdään rautaisella ammattitaidolla ja yli 10 vuoden kokemuksella! 

Olemme puhdistaneet yli 2000 omakotitalon, yli 400 asunto-osakeyhtiön ja lukuisten muiden kiinteistöjen ilmanvaihtokanavat samalla laadukkaalla toimintatavalla. Näin asiakkaillemme on kertynyt positiivisia ilmanvaihtokanavien puhdistus kokemuksia, jolloin he suosittelevat meitä myös muille.