Ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta – mistä se koostuu?

ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta, iv-kanavien puhdistus hinta, ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta oulu, iv kanavien puhdistus hinta, iv-kanavien nuohous hinta, iv kanavien nuohous hinta, ilmanvaihtokanavien nuohous hinta, ilmastointikanavien puhdistus hinta, koneellisen ilmanvaihdon puhdistus hinta, ilmanvaihtoventtiilien pesu, ilmanvaihtoventtiilien puhdistaminen, ilmanvaihtoventtiilien desinfiointi, ilmanvaihtoventtiilien puhdistus

Ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta koostuu rakennuksen pinta-alan, kerrosmäärän ja ilmanvaihtojärjestelmän perusteella. Luosiivouksella ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta sisältää järjestelmän täydellisen puhdistuksen, toiminnan tarkastuksen ja ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihdon. Hintaan sisältyy myös ilmanvaihdon mittaus ja säätö, jolloin asunnon ilmavirtaukset pystytään säätämään tarkasti kohdilleen.

Iv-kanavien puhdistus on ensiarvoisen tärkeää tehdä säännöllisesti

Ilmanvaihtojärjestelmä on tärkeä osa kodin, toimiston tai taloyhtiön talotekniikkaa. Ilmanvaihtojärjestelmä kierrättää ilmaa rakennuksen läpi ja samalla myös erilaiset pölyt, allergeenit ja pienhiukkaset kulkeutuvat mukana. Samalla tavalla kuin kodin näkyviin paikkoihin kertyy pölyä ja epäpuhtauksia, kertyy sitä myös ilmanvaihtokanaviin.

Vielä nykypäivänäkin iv-kanavien puhdistus laiminlyödään varsin usein niin kodeissa, taloyhtiöissä kuin työpaikoillakin. Laiminlyönti ja huonosti hoidetut ilmanvaihtojärjestelmät johtavat ajan myötä sisäilman laadun huonontumiseen, terveydellisiin ja rakenteellisiin ongelmiin ja rakennuksen energiatehokkuuden heikentymiseen.

Iv-kanavien puhdistus tulisi tehdä säännöllisesti niin omakotitaloissa, taloyhtiöissä kuin muissakin kiinteistöissä, jotta asukkaat ja kiinteistön rakenteet pysyvät terveenä ja kunnossa. Ilmanvaihdon nuohous toimii olennaisena osana kotisi ylläpitoa ja sisäilman laadun varmistamista.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta – ammattilainen tekee työn kustannustehokkaasti

Varsin useissa kotitalouksissa ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta voidaan kokea liian kalliiksi ja kanavia aletaan puhdistaa omatoimisesti. Ilmanvaihtokanavien puhdistus itse voi olla houkutteleva vaihtoehto monissa kotitalouksissa, joissa asiaa pohditaan lähinnä kustannussyistä.

Iv-kanavien nuohous sisältää kuitenkin monia eri työvaiheita, joiden tekeminen vaatii ammattitaitoa, kokemusta ja nykyaikaiset laitteet ja välineet. Ammattilainen tunnistaa ilmanvaihtojärjestelmän rakenteen ja mahdolliset ongelmakohteet, kuten huoneiston korkean kosteuspitoisuuden tai mahdolliset homeongelmat.

Ilman alan kokemusta ja oikeita välineitä on huomattavasti edullisempaa, tehokkaampaa ja turvallisempaa jättää ilmanvaihdon puhdistus ja säätö ammattilaisen huoleksi.

Iv-kanavien puhdistus aikaväli noin viiden vuoden välein

Yleisenä suosituksena on, että iv-kanavien puhdistus aikaväli olisi noin viiden vuoden välein. Uusissa rakennuksissa ilmanvaihdon puhdistus tulisi tehdä viimeistään parin vuoden sisällä rakennuksen valmistumisesta.

Ilmanvaihtokanavien puhdistusväli riippuu luonnollisesti kodin sijainnista, perheenjäsenten mahdollisista allergioista, astmasta ja lemmikeistä. Kaupunkiympäristössä, allergia- ja astmaatikkoperheissä, sekä lemmikkikodeissa iv-kanavien nuohous tulisi tehdä suosituksia useammin.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta – kilpailukykyisesti Luosiivoukselta!

Iv-kanavien puhdistus hinta vaihtelee luonnollisesti kohteesta riippuen. Omakotitalon ilmanvaihtokanavien puhdistus hinta määräytyy asunnon neliömäärän, kerrosmäärän ja iv-järjestelmän mukaan. Taloyhtiöissä puhdistuksen hinta määräytyy vastaavasti asuntojen määrän ja iv-järjestelmän mukaan.

Luosiivouksella iv-kanavien puhdistus hinta sisältää ilmanvaihtokanavien harjauksen, ilmanvaihtoventtiilien pesun ja desinfioinnin ja ilmanvaihtokoneen täydellisen puhdistuksen ja toiminnan tarkastuksen. Samassa yhteydessä ilmanvaihtokoneen suodattimet vaihdetaan.

Iv-kanavien puhdistus hinta sisältää myös ilmanvaihdon mittauksen ja säädön

Luosiivouksella ilmanvaihdon puhdistuksen hinta pitää sisällään myös ilmanvaihdon mittauksen ja säädön. Työ tehdään huippulaitteilla ja tarkasti mittaamalla ja säätämällä, jolloin kiinteistön kaikkien huoneiden ilmamäärät saadaan varmasti kohdilleen.

Puhdas ja toimiva ilmanvaihto varmistaa viihtyisän ja terveellisen sisäilman niin kotona kuin työpaikallakin. Jos kotisi ilmanvaihtokanavien puhdistusväli on venähtänyt, sisäilman laatu on heikentynyt tai koneellisen ilmanvaihdon ongelmat mietityttävät, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Ilmanvaihtokanavien puhdistus Oulu ja ympäristökunnat laadukkaana kokonaisratkaisuna Luosiivoukselta! Voit olla varma, että meillä ilmanvaihdon puhdistus hinta on taatusti kilpailukykyinen!